Jobbszélszöveg innen......... 

Elérhetőségek:

Cím:
8230. Balatonfüred Galamb u. 13.

Mobil Telefon:
(06 30) 99 42 690

Üzenetrögzítő:
(06 87) 341 879 üzenethagyó

e-mail:
egon.payr@gmail.com

Google térkép

 

Biomil

  • Kiváló minőségű száraz táp
    Kiváló minőségű száraz táp

A BiOMill A.G. által megalkotott új tápcsalád minden egyes kutya egyedi tápanyagigényének megfelel. Mivel jelentősebb különbségek tapasztalhatók a tápanyagigényben

  • az életkor
  • az eltérő aktivitás
  • és a testtömeg függvényében

így a termékcsalád kialakításakor a kutatás-fejlesztés a következő alapelveket követte:

A BiOMill által kifejlesztett tápok ún. funkcionális tápanyag-összetevőket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik bizonyos betegségek, szervi elváltozások megelőzését, illetve az öregkori panaszok kialakulásának késleltetését. A BiOMill tápok feladata nem egyszerűen az energia- és fehérjeigény fedezése,hanem a kutyák életkorának meghosszabbítása és az életminőség javítása az egészség megtartásán keresztül.

BiOMill = kiváló minőségű száraz tápok teljes választéka


JUNIOR MINI ÉS ADULT MINI

Kistestű kutyák: felnőttkori testtömeg 10 kg-ig 
A kistestű kutyáknak különleges táplálkozási igényeik vannak, a legfontosabb különbség a magas energia szükséglet. A kistestűek a nagyokhoz képest testtömegükhöz viszonyítva több energiát égetnek el, magasabb a hőveszteségük, többet esznek és sokkal válogatósabbak. A BiOMill ennek ismeretében emelt mennyiségű zsírt, azaz több energiát és fokozott ízletességet biztosít a kistestű kutyák tápjaiban.


JUNIOR MEDIUM ÉS ADULT MEDIUM 

Közepesen nagyra növő kutyák: felnőttkori testtömeg 11-25 kg között
A közepes testű kutyák gyakran erőteljesebb testfelépítésűek, mint akár a kistestű, akár nagyra növő rokonaik. Általában a táplálékok széles skáláját elfogadják, és ritkábban jelentkeznek náluk táplálkozási eredetű étvágy és emésztési gondok. Fontos viszont ügyelni a testsúlyukra és elkerülni a túlzott energia bevitelt. A megoldás a BiOMill  Medium táp: a megfelelő tápanyag-összetétel segít ideális súlyán tartani a kutyát.


JUNIOR MAXI ÉS ADULT MAXI

Nagytestű kutyák: felnőttkori testtömeg 25 kg felett
A nagytestű fajták egyedei jelentős növekedési erélyt mutatnak, az 500 grammos újszülött két év intenzív növekedést követően akár 70 kg-ot is nyomhat. Egy ilyen ütemű fejlődésnek csak a szükséges fehérje és kálcium mennyiséget biztosító, és a felesleges energiabevitelt elkerülő táplálék felel meg. A nagytestű kutyák csontvázrendszerének és ízületeinek védelmére, valamint az egészséges szívműködés támogatására fokozott figyelmet kell fordítani. A nagyra növő fajták bélrendszere testméretükhöz viszonyítva rövidebb, mint kisebb rokonaiké és kisebb hatásfokkal is dolgozik. A BiOMill Maxi a tökéletes válasz mindezen követelményekre.


ADULT LIGHT

A túlsúlyos kutyák rövidebb és csökkentett minőségű életnek néznek elébe. Energiafogyasztásukat mindaddig vissza kell fogni, amíg ideális testsúlyukat elérik és tartani tudják. Ezt anélkül kell megvalósítanunk, hogy a kutya napi megszokott ételadagja csökkenne. A BiOMill Adult LIGHT a benne lévő emelt mennyiségű rostnak, az L-karnitin összetevőnek és a rendkívül alacsony energiatartalomnak köszönhetően segít a kutyának visszatérni csúcsformájához.


ADULT SENSIBLE

Nem tartalmaz búzát, kukoricát, szóját, marha- és baromfihúst, így a BiOMill Adult SENSIBLE alkalmas az ezekre az összetevőkre allergiásan reagáló kutyák különleges diétájaként. Tápanyag eredetű túlérzékenység gyanúja esetén az addig etetett táp újra cserélését javasolják a szakértők. Ez a különlegesen tiszta termék a legkevesebb allergiás reakciót kiváltó rizs és bárányhús összetevőkből is olyan keveset tartalmaz, ami elősegíti a táplálék eredetű allergiák kezelését.


SENIOR

Az idősödő kutyák anyagcseréje megváltozik és fizikai aktivitása csökken. A súlyfelesleg és az izmok elerőtlenedésének megelőzésének, valamint az egészséges emésztés fenntartása céljából fontos az emésztést elősegítő és alacsony energiaszintű eleséget adni. Az ízületi porcok elhasználódása artrózisokhoz vezethet idősebb kutyákban. A BiOMill SENIOR az ARTHRO+ összetevőnek, az alacsony zsírtartalomnak és az emésztést elősegítő növényeknek köszönhetően segít egy hosszabb és jobb minőségű élet elérésében.


ENERGY

Az intenzív fizikai munkát végző vagy sport kutyáknak különleges tápanyag-szükségleteik vannak. A  zsír a legfontosabb energiaforrás a kutyák számára, és a BiOMill ENERGY ebből a megfelelően hasznos mennyiséget tartalmazza. Az L-karnitin összetevő javítja a zsírégetést sejtszinten, az ARTHRO+ kiegészítés pedig könnyebbé teszi az ízületeket ért terhelés elviselését az ízületi porcok regenerálódásának támogatásával.

 

  

Imresszum | design by: NetStilus | Minden jog fenntartva * dr. Pay'r Egon * 2000 - 2018
Állatorvos 2009 | Balatonfüred || Oldalletöltések száma:2512

Bezárás Bezár

 

Web Site Impressum

dr. Pay'r Egon állatorvos weboldala

Tulajdonos: NetStilus

Kapcsolat: Balatonfüred - info [@] netstilus . hu

Címsorszöveg: Balatonfüredi Állatorvos Biomil - dr. Pay'r Egon állatorvos weboldala

Szlogen:
  --- Állatorvos Füreden, nem csak Füredieknek! ---

Linkfelhő: állatorvos, állatorvos Balatonfüreden, állatorvosi rendelés, Arácsi állatorvos, Állatorvos Balatonarácson, állatorvos hívásra, eboltás balatonfüreden,kutya ,macska , kullancs, beteg, szopornyica,parvo, nyúl,szőrhullás, vakaródás , veszettség elleni oltás

Készült: 2009. augusztus 28.

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezárás Bezár

NetStilus Web Design


Ttelefon: 06 30 331- 85- 02
Fax: 06 87 343 - 457

E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás Bezár

:: ÜZENETKÜLDÉS ::


ÜZENETKÜLDŐ

Név:
   
E-mail:
   
Üzenet:
   
Kód: